donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieAuto raakt van A59 bij Waalwijk en klapt tegen vangrail: volledige bumper...

Auto raakt van A59 bij Waalwijk en klapt tegen vangrail: volledige bumper komt los

 Een automobilist is maandagochtend tegen de vangrail van de A59 bij Waalwijk gebotst. Pas verderop kwam de zwaar beschadigde auto tot stilstand. De bumper kwam door de klap volledig los van het voertuig. Door onbekende oorzaak verloor de automobilist de macht over het stuur. Uitwijken kon niet meer, waarop de wagen in de richting van Raamsdonksveer tegen de vangrail botste. Door de klap raakte de rail zwaar verbogen. De bestuurder liep slechts lichte verwondingen op en is nagekeken in een ambulance.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!