donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieTwee ongevallen zorgen voor drukte rondom Efteling

Twee ongevallen zorgen voor drukte rondom Efteling

Twee ongevallen nabij de Efteling hebben woensdagmorgen voor vertraging gezorgd. Het eerste ongeval gebeurde op de Europalaan en het tweede ongeval op de Midden Brabantweg. Bij beide ongevallen waren meerdere auto’s betrokken. Voor een van de ongevallen is ook een ambulance gealarmeerd. Of er ook mensen gewond zijn geraakt is niet bekend. Ook de oorzaak is niet bekend. Er was wel de nodige schade. Door de ongevallen was er vertraging richting de Efteling.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!