donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieMeerdere gewonden bij botsing in Tilburg, politie vermoedt dat een van de...

Meerdere gewonden bij botsing in Tilburg, politie vermoedt dat een van de bestuurders door rood reed

Meerdere personen zijn zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing op de kruising van de Burgemeester Bechtweg en de Stokhasseltlaan in Tilburg. Een van hen moest door de brandweer uit het voertuig gehaald worden. De hulpdiensten werden rond 17.20 uur opgeroepen. De oorzaak van de aanrijding is onduidelijk, maar de politie vermoedt dat een van de bestuurders door rood reed. Verkeersrechercheurs proberen te achterhalen wat er precies is gebeurd. Hiervoor is het kruispunt afgezet. De gewonden zijn met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Over de ernst van hun verwondingen is op dit moment nog niets bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!