donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBrand op zolder van woning in Waalwijk

Brand op zolder van woning in Waalwijk

In een woning aan de Looierij in Waalwijk is maandagavond brand uitgebroken op zolder. De brandweer kwam met veel voertuigen ter plaatse, om te voorkomen dat het vuur uitbreidt naar naastgelegen woningen. De brand brak iets voor vijf uur ‘s middags uit. De brandweer is uitgerukt met 2 tankautospuiten en 1 hoogwerker. De bewoners zijn uit het huis, er zijn geen gewonden gevallen. De brand zou onstaan zijn door dakbedekkers. Ook de burgemeester kwam ter plaatsen ,ze ging in gesprek met de bewoonster.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!