donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieFietser (84) uit Waalwijk overleden na aanrijding in Oudheusden, automobilist (20) rijdt...

Fietser (84) uit Waalwijk overleden na aanrijding in Oudheusden, automobilist (20) rijdt door maar wordt later aangehouden

Een 84-jarige fietser uit Waalwijk is zondagmiddag overleden na een aanrijding door een auto op de Polderweg in Oudheusden. De automobilist, een 20-jarige man uit Waalwijk, reed door en werd pas later door de politie aangehouden.

Pas later werd de auto zwaar beschadigd teruggevonden op de Valkenvoortweg. Agenten konden ook de bestuurder achterhalen. Het doorrijden na het ongeluk wordt door de politie onderzocht, bevestigt een woordvoerder. Voor het slachtoffer, dat zwaargewond raakte, landde een traumahelikopter bij de Polderweg. Ook waren twee ambulances aanwezig.

Uiteindelijk overleed de 84-jarige man, ondanks de medische inspanningen van het ambulancepersoneel en de trauma-arts. Verkeer kan op dit moment niet over de weg rijden. Later doet de politie onderzoek naar het ongeval en de doorgereden bestuurder.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!