maandag 17 juni 2024
HomeFotografieMan redt parkieten uit woning bij brand in Waalwijk

Man redt parkieten uit woning bij brand in Waalwijk

 In een woning aan de Pastoor van der Zijlestraat in Waalwijk is vrijdagavond brand uitgebroken. In het huis waren onder meer twee parkieten aanwezig. Een omstander bedacht zich geen moment en haalde het kooitje met de vogels snel naar buiten.

De brand brak rond 18.50 uur uit. De brandweer ging er met een tankautospuit en een hoogwerker naartoe. Er was brand ontstaan in een van de rookafvoerkanalen. De brand was uitgebreid naar de wc, waar enkele rollen wc-papier in brand stonden. De brandweer had het vuur snel onder controle. Wel kwam er nog flink wat rook uit de woning.

Een omstander bedacht zich niet en sprintte het huis in om een kooi met twee parkieten uit de woning te halen. De bewoonster en haar huisdieren zijn tijdelijk opgevangen door de overburen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!