maandag 17 juni 2024
HomeUncategorizedRestaurant Wapen van Kaatsheuvel weer getroffen door wateroverlast Kaatsheuvel

Restaurant Wapen van Kaatsheuvel weer getroffen door wateroverlast Kaatsheuvel

En weer is het raak. Dweilen, dweilen en nog eens dweilen bij restaurant Het Wapen in Kaatsheuvel. Het is de derde keer in korte tijd dat ze getroffen worden door wateroverlast. Medewerkers zijn druk bezig om ervoor te zorgen dat gasten geen natte voeten krijgen. En nu is het dus weer raak. Door korte, hevige regenval staat het terras van Het Wapen blank. Met man en macht proberen ze het water buiten het restaurant te houden, dat vooralsnog lijkt te lukken. Ook meerdere pompen zijn inmiddels ingezet om het water buiten te houden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!