maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTraumahelikopter land op het Unnaplein voor een incident aan het Emmahof Waalwijk

Traumahelikopter land op het Unnaplein voor een incident aan het Emmahof Waalwijk

Rond tien uur donderdagmorgen kregen de hulpdiensten een melding binnen van een incident aan het Emmahof in Waalwijk. Vanwege het incident werd er ook een traumahelikopter opgeroepen, deze was geland op het Unnaplein. Het slachtoffer is door het personeel van de ambulancedienst in een vacuümmatras gelegd. Vermoedelijk heeft het slachtoffer meerdere botbreuken opgelopen. Het slachtoffer is met spoed overgebracht naar een ziekenhuis.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!