maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist vliegt uit de bocht in Kaatsheuvel, auto vliegt volledig in de...

Automobilist vliegt uit de bocht in Kaatsheuvel, auto vliegt volledig in de brand

Een automobilist is maandagavond aan de Europalaan in Kaasheuvel met zijn auto uit de bocht gevlogen. Hij reed een lantaarnpaal uit de grond en kwam tot stilstand tegen een boom. Zijn auto vloog door de botsing in de brand. De bestuurder kon de auto zelf verlaten en is niet gewond geraakt. Wel mocht hij met de politie mee voor een alcohol- en drugstest. De brandweer was snel ter plaatse om het vuur te blussen, maar van de auto was niks meer over.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!