maandag 17 juni 2024
HomeFotografieUPDATE: Auto vliegt in brand na botsing tegen lantaarnpaal en boom Kaatsheuvel,...

UPDATE: Auto vliegt in brand na botsing tegen lantaarnpaal en boom Kaatsheuvel, bestuurder dronken

Op maandag 27 mei omstreeks 22.00 uur kregen wij een melding van een verkeersongeval. Ter plaatse aan de Europalaan in Kaatsheuvel troffen wij een brandend voertuig aan. De bestuurder was de macht over het stuur verloren en was tegen een boom gereden. De bestuurder had geen letsel, maar mocht wel mee naar het politiebureau voor een alcoholonderzoek. Hij blies 285 ug/l, ruim 3x de maximale hoeveelheid voor een beginnend bestuurder. Tegen hem werd proces-verbaal opgemaakt.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!