maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto schiet de Midden-Brabantweg af en belandt onderaan talud: inzittende gewond

Auto schiet de Midden-Brabantweg af en belandt onderaan talud: inzittende gewond

 Een automobilist is donderdagavond in Waalwijk de macht over het stuur verloren. Hij kwam daarbij met de auto onderaan het talud terecht. Politie en ambulance kwamen op de melding af. Rond de klok van 20.30 was het raak. Op de Midden-Brabantweg in Waalwijk raakt de bestuurder met zijn auto van de weg. Het gaat om een flinke auto: een Dodge RAM 1500. Een inzittende raakte hierbij lichtgewond en moest worden behandeld door ambulancepersoneel.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!