maandag 17 juni 2024
HomeFotografieNa 31 jaar rijden slaat de vlam in de pan: klassieke Volkswagen-cabriolet...

Na 31 jaar rijden slaat de vlam in de pan: klassieke Volkswagen-cabriolet verwoest door brand

Een cabriolet is woensdagochtend tijdens het rijden in brand gevlogen in Nieuwkuijk. De motor van de Volkswagen uit 1993 vatte plotseling vlam. Brandweerlieden konden niet voorkomen dat de voorkant van het klassieke voertuig uitbrandde.

De brandweer rukte rond 10.40 uur uit, na de melding dat een auto in brand stond op de Schoolstraat. Met de inzet van één spuitwagen wist de brandweer het vuur snel te blussen. Toch kon de oudere wagen niet meer worden gered. De bestuurder kon op tijd uitstappen en raakte niet gewond.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!