zondag 16 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist gaat ervandoor na aanrijding met fietser Bloemenoordplein Waalwijk

Automobilist gaat ervandoor na aanrijding met fietser Bloemenoordplein Waalwijk

Rond kwart over tien maandagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een aanrijding op het Bloemenoordplein in Waalwijk. Een automobilist had in de bocht een man op een fiets aangereden. De man kwam hierbij ten val en raakte gewond. De automobilist is er volgens getuigen direct vandoor gegaan. Het slachtoffer is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis. De politie is op zoek naar de bestuurder van de auto.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!