donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVrouw rijdt uit parkeervak en schept fietsster, slachtoffer gewond naar het ziekenhuis

Vrouw rijdt uit parkeervak en schept fietsster, slachtoffer gewond naar het ziekenhuis

Een fietsster is woensdagochtend gewond geraakt bij een botsing met een auto. Dit gebeurde op de Contrefort in Kaatsheuvel. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht.Het ongeval gebeurde rond 11.30 uur. Een automobiliste reed haar parkeervak uit en zag de fietsster over het hoofd. Meerdere omwonenden kwamen op het ongeval af. De bestuurster van de auto was flink geschrokken. De straat was korte tijd dicht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!