donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBestuurder botst met auto tegen lantaarnpaal Wilhelminastraat Waalwijk

Bestuurder botst met auto tegen lantaarnpaal Wilhelminastraat Waalwijk

Rond kwart over zes zaterdagavond kregen de hulpdiensten een melding binnen van een ongeval aan de Wilhelminstraat in Waalwijk. In de bocht aan de Noorder-Parallelweg was de bestuurder de macht over het stuur verloren en kwam een stukje verderop aan de Wilhelminastraat tegen een lantaarnpaal tot stilstand. Een ambulance kwam ter plaatse voor een inzittende die klaagde over pijn aan zijn arm. De schade aan de auto is flink.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!