donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieVlammen slaan uit het dak bij witlofkwekerij, eigenaar vanaf vakantieadres: ‘Dit is...

Vlammen slaan uit het dak bij witlofkwekerij, eigenaar vanaf vakantieadres: ‘Dit is ontzettend schrikken, verschrikkelijk balen’

In een witlofkwekerij aan de Duinweg in Drunen is dinsdagavond een brand uitgebroken. De brand woedt in een koelcel. De brandweer heeft opgeschaald naar ‘zeer grote brand’. Niemand is gewond geraakt. Eigenaren Ron Vissers en zijn vrouw zijn op vakantie in Slovenië.

De eerste melding kwam om ongeveer 19.45 uur bij de alarmcentrale binnen. Uit onder andere Cromvoirt en Waalwijk zijn brandweerlieden komen helpen. De vlammen slaan uit het dak en de omgeving is afgezet. Bij de brand komt veel rook vrij. Iedereen wordt op afstand gehouden.

De brandweer is met vier bluswagens aanwezig om de brand onder controle te krijgen. Naast het bedrijfspand staat een woonhuis dat volgens een woordvoerder van de brandweer niet in gevaar is, wat ook aan eigenaar Ron Vissers is medegedeeld. Hij is samen met zijn vrouw een week op vakantie in Slovenië. ,,Dit is ontzettend schrikken. Ben je net een week weg en dan gebeurt dit. We hebben begrepen dat de bliksem is ingeslagen. Er trok een zware bui over Drunen. Onze zoon en dochter zijn thuis, maar moeten ook op afstand van het bedrijf blijven en mijn broer, die naast ons woont, moest ook zijn huis uit.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!