woensdag 18 september 2024
HomeFotografieGewapende overval op klaarlichte dag in Waalwijk, verdachten vluchten op motorscooter met...

Gewapende overval op klaarlichte dag in Waalwijk, verdachten vluchten op motorscooter met buit

Twee verdachten hebben zaterdagmiddag een gewapende overval gepleegd bij Telephone City aan de Stationsstraat in Waalwijk. Ze zijn op de vlucht geslagen met een motorscooter.

Gewapend met twee vuurwapens, zou het duo rond 14:15 de winkel binnenstappen. Ze waren gekleed in donkere kleding, droegen een bivakmuts en hadden een Aldi-tas bij zich. De verdachten zijn ervandoor gegaan met een grijs-zwarte motorscooter zonder kenteken en motorkap.

Hoeveel ze precies hebben buitgemaakt tijdens de overval is nog onduidelijk, maar waarschijnlijk gaat het om een behoorlijke hoeveelheid spullen van de telefoonwinkel. Daarnaast laten de dieven een flinke puinhoop achter in de winkel. De deur was gesloten op het moment van de overval, dus sloegen de overvallers de ruit van de deur eruit met een hamer. Een vitrine waar telefoons in lagen werd ook vernield in de overval.

De politie zette nog de achtervolging in, maar tevergeefs. Agenten zijn een onderzoek gestart naar de overval. Inmiddels is er een Burgernetmelding verstuurd met informatie over de overval. Mensen worden opgeroepen om 112 te bellen als ze een tip hebben. De politie vermoedt dat ze richting Tilburg-Noord zijn gereden, zo laat ze weten via X.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!