Gewonde bij schietpartij in Waalwijk, twee verdachten aangehouden

1620919154-picsay

Bij een schietpartij in Waalwijk donderdagmiddag is een man gewond geraakt. Hij werd rond 15.30 uur met een schotwond in zijn buik in een auto aangetroffen aan de Coubertinlaan. Over de toedracht van de schietpartij is nog veel onduidelijkheid. Het slachtoffer werd met een kogel in zijn buik geraakt en werd aangetroffen in zijn auto. Een omstander hielp het slachtoffer in zijn auto en wachtte op de hulpdiensten. Daarna is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. ,,Het is mogelijk dat de schietpartij elders is gebeurd”, laat de politie weten. De politie zoekt met honden op het Lariksplein naar sporen. Mogelijk heeft de schietpartij daar plaatsgevonden. Twee verdachten zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau.