maandag 17 juni 2024
HomeFotografieNieuwe pinautomaat geplaatst aan de Poolsestraat Kaatsheuvel

Nieuwe pinautomaat geplaatst aan de Poolsestraat Kaatsheuvel

Aan de Poolsestraat is vanmorgen, tegenover de sportschool Family Fit Healthcenter, een pinautomaat geplaatst. Na twee plofkraken vorig jaar bij de Rabobank aan het Anton Pieckplein is er gekozen voor deze locatie. De pinautomaat van de Rabobank is vervangen door een Geldmaat, een gezamenlijke pinautomaat van ABN Amro, Rabobank en ING. Zowel de gemeente als de Rabobank vonden het niet verantwoord de automaat terug te plaatsen in het pand op de hoek van het Anton Pieckplein en de Peperstraat omdat er in het gebouw mensen wonen. ,,Twee plofkraken in een jaar tijd. Als je daar boven woont, is dat bijzonder vervelend”, zei Dick van Rhee, directievoorzitter van de Rabobank al eerder. ,,In je huis moet je je veilig voelen, dat is het belangrijkst.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!