maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieGewonde bij schietpartij in Waalwijk, twee verdachten aangehouden

Gewonde bij schietpartij in Waalwijk, twee verdachten aangehouden

Bij een schietpartij in Waalwijk donderdagmiddag is een man gewond geraakt. Hij werd rond 15.30 uur met een schotwond in zijn buik in een auto aangetroffen aan de Coubertinlaan. Over de toedracht van de schietpartij is nog veel onduidelijkheid. Het slachtoffer werd met een kogel in zijn buik geraakt en werd aangetroffen in zijn auto. Een omstander hielp het slachtoffer in zijn auto en wachtte op de hulpdiensten. Daarna is hij met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. ,,Het is mogelijk dat de schietpartij elders is gebeurd”, laat de politie weten. De politie zoekt met honden op het Lariksplein naar sporen. Mogelijk heeft de schietpartij daar plaatsgevonden. Twee verdachten zijn aangehouden voor mogelijke betrokkenheid. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!