zondag 14 april 2024
spot_img
HomeFotografieVeel rook bij woningbrand in Kaatsheuvel

Veel rook bij woningbrand in Kaatsheuvel

In een woning aan de Akkerstraat in Kaatsheuvel heeft vrijdag aan het begin van de avond een brand gewoed. De brandweer werd even na zes uur gealarmeerd. Bij aankomst stonden de bewoners van het huis al buiten. In een kamer op de eerste verdieping stond iets in brand. Daar kwam veel rook bij vrij, maar de brandweer had het vuur snel onder controle. De politie was met meerdere wagens ter plaatse. De Akkerstraat werd enige tijd afgesloten voor verkeer. Over de oorzaak van de brand is niks bekend.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!