donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieWoning in Oudheusden verwoest door brand

Woning in Oudheusden verwoest door brand

Een woning aan de Everardus van Gochstraat in Oudheusden is donderdagnacht verwoest door een brand. De bewoners, die aanwezig waren in de woning op het moment dat de brand uitbrak, konden nog net op tijd buiten komen. De brand brak uit rond 03.00 uur en woedde voornamelijk aan de achterkant van de woning. De brandweer wist de brand te blussen, maar kon niet voorkomen dat de woning onbewoonbaar werd. De aanwezige bewoners kregen door de brand aanzienlijk veel rook binnen. Zij zijn ter plaatse nagekeken in een ambulance. Hoe de woningbrand precies heeft kunnen ontstaan, is nog onduidelijk.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!