donderdag 30 mei 2024
HomeFotografieBestuurder zwaargewond bij ongeval Veerweg Sprang-Capelle

Bestuurder zwaargewond bij ongeval Veerweg Sprang-Capelle

Bij een ongeval op de Veerweg in Sprang-Capelle is donderdagochtend de bestuurder van een personenauto zwaargewond geraakt. De bestuurder verloor door nog onbekende oorzaak de macht over het kwijt en belande met zijn auto in de sloot. De bestuurder raakte bij het ongeval zwaargewond en is met spoed naar het ziekenhuis gebracht. De politie kwam met twee wagens ter plaatse en onderzoeken het ongeval. Een bergingsbedrijf kwam ter plaatse om de auto te takelen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!