donderdag 29 februari 2024
spot_img
HomeFotografieBrand in garage/werkplaats Driestapelenstoel Kaatsheuvel

Brand in garage/werkplaats Driestapelenstoel Kaatsheuvel

In een garage/werkplaats aan de Driestapelenstoel in Kaatsheuvel heeft donderdagavond rond half elf korte tijd brand gewoed. Door nog onbekende oorzaak brak er brand uit in de garage/werkplaats. De bewoner heeft een eerste bluspoging gedaan totdat de brandweer ter plaatse was. De brandweer die snel ter plaatse was bluste uiteindelijk de brand. De brandweer moest gaten zagen in het platte dak om goed bij brand te komen. De schade is groot.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!