maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBrand in frietkar Admiraalsweg Drunen

Brand in frietkar Admiraalsweg Drunen

Vrijdagmiddag heeft in een frietkar aan de Admiraalsweg in Drunen korte tijd en brand gewoed. De brand zou zijn ontstaan achter een bakplaat. Mensen die in de frietkar aan het werken waren probeerde de brand te blussen met een brandblusser. De brandweer kwam ter plaatse en die hebben een nacontrole gedaan. Hoe de brand kon ontstaan is niet bekend. De frietkar werd na de brand buiten gebruik gesteld. Het bedrijf had gelijk een andere frietkar laten komen zodat de mensen toch hun frietje konden blijven halen. De schade aan de frietkar zou groot zijn.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!