zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieVrachtwagen wijkt uit voor overstekend dier en raakt van de weg, A59...

Vrachtwagen wijkt uit voor overstekend dier en raakt van de weg, A59 weer open

Een vrachtwagenchauffeur is zich zaterdag in de vroege ochtend kapot geschrokken toen hij over de A59 bij Sprang-Capelle reed. Een overstekend dier noopte hem op uit te wijken, waardoor hij met zijn vrachtwagen van de snelweg raakte. De weg was enige tijd afgesloten tussen knooppunt Hooipolder en de afrit Dussen.

Het ongeluk gebeurde om 04.15 uur. De bestuurder week uit voor het overstekende dier en kwam tegen de vangrail terecht. Samen met de bomen zorgde die ervoor dat de vrachtwagen niet verder van het talud afgleed. De chauffeur was geschrokken door het incident. Hij is door ambulancepersoneel onderzocht, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.

De weg was zaterdagochtend enige tijd afgesloten, zodat de hulpdiensten veilig hun werk konden doen. De vrachtwagen werd door twee takelwagens weer op de weg gezet. Rijkswaterstaat heeft zo’n 200 meter aan vangrail vervangen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!