maandag 17 juni 2024
HomeFotografieEuropese Oehoe ontsnapt tijdens fotoshoot en vliegt in boom Sprang-Capelle

Europese Oehoe ontsnapt tijdens fotoshoot en vliegt in boom Sprang-Capelle

Tijdens een fotoshoot is dinsdagmiddag een oehoe ontsnapt en in een boom gevlogen. Dit gebeurde in de omgeving van de Van Ruijsdaelstraat in Sprang-Capelle. De brandweer kwam ter plaatse met een hoogwerker, maar die kon er niet bij komen waarna de brandweer van Sprang-Capelle werd gealarmeerd. Een lange ladder zorgde ervoor dat een boomexpert, die ter plaatse was gekomen, in de boom kon klimmen. Toen de man in de buurt kwam van de oehoe vloog de oehoe uit de boom en belandde uiteindelijk tientallen meters verderop in de bosschage. Het lukte de eigenaresse en de brandweer om de oehoe uiteindelijk te vangen. Na de inzet gingen ze met zijn allen nog op de foto. De oehoe heeft al met al toch zeker twee uur in de boom gezeten en was door het hele gebeuren uitgeput. Maar het was dus eind goed al goed.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!