zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieHulpdiensten rukken massaal uit voor mogelijk kind onder ijs na vondst fiets...

Hulpdiensten rukken massaal uit voor mogelijk kind onder ijs na vondst fiets naast wak in Waalwijk

De hulpdiensten zijn woensdagmiddag massaal uitgerukt voor een melding van een kind dat mogelijk onder het ijs lag aan de Noorder Allee in Waalwijk. De politie nam de melding ‘zeer serieus’, omdat er een kinderfiets naast een wak was gevonden.

De politie, een traumaheli, meerdere ambulances en de brandweer kwamen met spoed op de melding af. De brandweer brak het ijs van het ondiepe water rondom het wak met bijlen. Maar na een zoektocht van een uur werd niemand gevonden.

,,We gaan ervan uit dat er niemand onder het ijs ligt”, laat een woordvoerder van de politie weten. ,,Het water is er ondiep en niet breed.” Op dit moment vermoedt de politie dat het kind zijn of haar fiets is vergeten en mogelijk ‘gewoon naar huis’ is gegaan.

De vermoedens zijn niet helemaal uitgesloten, al is er ook geen vermissing opgegeven: ,,We hopen natuurlijk dat de eigenaar van de fiets zich meldt.”

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!