vrijdag 19 juli 2024
HomeFotografie150 liter diesel in de Waalwijkse berm door pech tijdens keerpoging met...

150 liter diesel in de Waalwijkse berm door pech tijdens keerpoging met vrachtwagen

Een vrachtwagen heeft donderdagavond zijn eigen tank lekgereden op een verhoogd deel van de Tuinstraat in Waalwijk. Daardoor ligt er zo’n 150 liter diesel in de berm. Dat gebeurde tijdens een keerpoging, waarbij de vrachtwagen een varkensrug in de weg raakte. Een speciaal bedrijf komt om de diesel op te zuigen. De vrachtwagen werd ingezet voor wegwerkzaamheden aan de N261, maar kan vanavond niet verder rijden. Hij wordt door een takelbedrijf opgehaald.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!