zondag 16 juni 2024
HomeFotografiePoes Teigetje door brandweer uit boom gehaald Sprang-Capelle

Poes Teigetje door brandweer uit boom gehaald Sprang-Capelle

Poes Teigetje werd woensdagmorgen na enkele dagen uit een boom gehaald door een hoogwerker van brandweer. Dit gebeurde aan de Wendelnesseweg-Oost in Sprang-Capelle. De eigenaar van poes Teigetje al 5 dagen kwijt. Buurtbewoners merkte de poes op in de boom en belde de brandweer. De brandweer kwam met een hoogwerker ter plaatse. Tijdens de reddingsactie stonden enkele buurtbewoners met lakens onder aan de boom mocht de kat uit de boom vallen deze kon worden opgevangen. Gelukkig lukte de brandweer Teigetje te vangen een een vangstok. Tijdens de reddingsactie kwam ineens de eigenaar ter plaatse en werden deze weer herenigd. Ook was een medewerkster van de dierenambulance aanwezig. De Wendelnesse-Weg was enige tijd afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!