maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrachtwagen botst tegen auto met pech op A59 bij Waalwijk

Vrachtwagen botst tegen auto met pech op A59 bij Waalwijk

Op de A59 bij Waalwijk is donderdagmiddag een vrachtwagen op een stilstaande auto gebotst. De auto was door pech stil komen te vallen. Het ongeluk gebeurde rond half twee. Niemand raakte gewond. Volgens een ooggetuige had de bestuurder er niet aan gedacht om de auto op de vluchtstrook te zetten. Ook omstanders die te hulp schoten zouden de auto niet op tijd weg hebben gekregen. De weg is vanaf Waalwijk richting Den Bosch afgesloten. “Er ligt rommel op de weg en we moeten bergen”, schrijft Rijkswaterstaat. Verkeer wordt omgeleid via knooppunt Hooipolder. Hoelang dit nog duurt is nog onduidelijk.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!