maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto rijdt achteruit met trekhaak tegen gevel van winkel in Drunen

Auto rijdt achteruit met trekhaak tegen gevel van winkel in Drunen

Een automobilist heeft vrijdagavond rond zeven uur tijdens het achteruit rijden een muur van een winkel geraakt. Dit gebeurde aan de Grotestraat in Drunen. Omdat de auto een trekhaak had ontstond er een gat in de muur van het winkelpand. Tijdens het ongeval waren enkele klanten in de winkel aanwezig en moesten het winkelpand verlaten. De brandweer kwam ter plaatse om de muur te controleren. Na controle bleek de muur veilig. Door de botsing met de muur heeft de auto ook wat olie gelekt. De brandweer heeft hier absorptiekorrels over gestrooid. De muur liep door de botsing wel schade op en zal op een later tijdstip gerepareerd moeten worden.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!