zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieJongen (3) raakt zwaargewond bij aanrijding in Waspik

Jongen (3) raakt zwaargewond bij aanrijding in Waspik

Een 3-jarige jongen raakte vrijdagochtend zwaargewond bij een aanrijding met een auto aan de Ambachtherenlaan in Waspik. Het ongeluk gebeurde rond 9.35 uur. De jongen stak plotseling de straat over en is mogelijk over het gezien door de automobilist. Het slachtoffer werd ter plaatse in de ambulance behandeld en is daarna in de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De politie heeft de straat tijdelijk afgesloten. Een traumahelikopter landde in de buurt, maar bleek niet nodig.  Op het moment van het ongeval speelden meerdere kinderen in de straat. Voor de kinderen die het ongeval zagen is slachtofferhulp ter plaatse.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!