maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAuto rijdt in de sloot in Waalwijk, bestuurder is nergens te bekennen

Auto rijdt in de sloot in Waalwijk, bestuurder is nergens te bekennen

Rond de klok van 11:00 uur, kreeg de brandweer een melding van een ongeval aan de Valkenvoortweg. Een bestuurder was in de bocht de macht over het stuur verloren en kwam met zijn auto in een sloot terecht. De brandweer was ingezet omdat het niet duidelijk was of dat de bestuurder nog in de auto zou zitten. Ook een duikteam van de brandweer heeft de hele sloot onderzocht. De bestuurder was nergens te bekennen. De brandweer van Tilburg heeft de wagen uit de sloot gehaald om te kijken of er nog iemand onder de auto zou liggen. De politie is op zoek naar de bestuurder.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!