maandag 17 juni 2024
HomeFotografieTwee gewonden bij aanrijding aan de Havenweg Waalwijk

Twee gewonden bij aanrijding aan de Havenweg Waalwijk

Rond de klok van 18:00 uur kreeg de brandweer en de ambulance een melding van een ongeval met beknelling aan de Havenweg. Op de kruising waren er twee auto’s met elkaar in botsing gekomen. Een van de auto’s reed door een hekwerk heen bij een autobedrijf, en kwam daar tot stilstand. Hierbij werden er twee nieuwe auto’s geramd die bij het garagebedrijf stonden. Een bestuurster raakte bekneld in haar auto en moest door de brandweer uit haar auto bevrijd worden. Hierna is de vrouw met spoed overgebracht naar een ziekenhuis. Een inzittende die bij de vrouw in de auto zat was ook gewond geraakt, en is ook overgebracht naar een ziekenhuis. De bestuurder van de andere auto had last van zijn arm en is door het personeel van de ambulance nagekeken. Er waren totaal 3 ambulance ter plaatsen De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!