maandag 17 juni 2024
HomeFotografieGestolen post! (wij zoeken getuigen)

Gestolen post! (wij zoeken getuigen)

SPRANG-CAPELLE – Vandaag kreeg de politie een melding van een beroving van poststukken. De postbezorgster was bezig met haar werk op de Zuidhollandsedijk te Sprang-Capelle, toen zij aangesproken werd door een man. Deze man pakte vervolgens de poststukken uit haar handen en rende hard weg richting de Loonsestraat.
De verdachte welke wij zoeken heeft het volgende signalement:
20 – 25 jaar oud
1.70-1.80 meter lang
Normaal/smal postuur
Licht getint
Dun baardje
Zwart kort haar
Blauwe spijkerbroek
Witte sneakers
Zwarte jas
Bij deze stukken bleek later een bankpas te zitten van bewoners van de Zuidhollandsedijk. Het bleek dat de dader(s) wist(en) dat er een bankpas in de post zat. Deze werd door hun eerder aangevraagd door middel van een phishing poging bij de bewoners aldaar. Er is geen buit gemaakt, omdat de bewoners alles op tijd geblokkeerd hebben op aandringen van ons.
Wij zijn op zoek naar getuigen van dit incident. Het speelde zich af omstreeks 12.30 uur, zoals genoemd aan de Zuidhollandsedijk. Via camerabeelden zagen wij dat er meerdere personen op straat waren. We zijn specifiek op zoek naar de jongen die voorbij fietste en nog omkeek naar de postbezorger. Hebt u iets gezien of weet u iemand die iets heeft gezien? Laat het ons vooral weten via 0900-8844! Indien u anoniem wenst te blijven kan dit ook via MMA, tel. 0800-7000.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!