maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrouw rijdt dwars over rotonde en klapt op grote kei: brandweer haalt...

Vrouw rijdt dwars over rotonde en klapt op grote kei: brandweer haalt haar uit voertuig

Een vrouw is woensdagochtend gewond geraakt na een ongeluk op de rotonde bij de Bernardstraat en de Noorder Allee in Sprang-Capelle. Ze is met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. Door een nog onbekende oorzaak reed de vrouw dwars over de rotonde, klapte op een kei en kwam aan de andere kant van de rotonde tot stilstand. De brandweer moest de vrouw uit de auto halen. Daarna werd ze met onbekende verwondingen afgevoerd naar het ziekenhuis. De politie doet onderzoek ter plaatse.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!