donderdag 25 juli 2024
HomeFotografieBeginnende bosbrand tijdig geblust in natuur bij Drunen, groep vluchtende jongeren gezien

Beginnende bosbrand tijdig geblust in natuur bij Drunen, groep vluchtende jongeren gezien

De brandweer heeft woensdagavond een beginnende bosbrand aan de Kanaalweg in Drunen onder controle gebracht. Er wordt onderzocht of er sprake is van brandstichting. De brand brak rond 20.30 uur uit. Er zouden volgens omstanders jongeren gezien die wegrenden. De brandweer heeft met vuurzwepen het vuur proberen uit te krijgen. Daarmee haalden ze brandende delen los van elkaar, zodat het vuur niet verder kon verspreiden. Daarna hebben ze het met water afgeblust.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!