maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieOpmerkelijk ongeluk in Waspik, twee vrouwen raken lichtgewond

Opmerkelijk ongeluk in Waspik, twee vrouwen raken lichtgewond

Op de Carmelietenstraat in Waspik is woensdagmiddag 21 april een auto tegen een rioolput aangereden die circa 5 cm boven de stoeprand uitkwam. De auto, met hierin twee vrouwen en twee kinderen, reed met twee wielen door de berm vanwege een geparkeerde vrachtwagen.

Nadat de motor van het voertuig in aanraking kwam met de rioolput kwamen de airbags er uit en werden de gordelspanners aangetrokken. De twee vrouwen raakten hierdoor lichtgewond en zijn ter plaatse door de ambulancedienst behandeld. De kinderen kwamen met de schrik vrij. De auto is door een takelbedrijf afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!