maandag 17 juni 2024
HomeFotografieWielrenner zwaargewond na aanrijding in Drunen

Wielrenner zwaargewond na aanrijding in Drunen

Een wielrenner is donderdagochtend zwaargewond geraakt bij een ongeluk op de Kanaalweg in Drunen. Het is niet duidelijk hoe het ongeluk kon gebeuren. De wielrenner fietste vanochtend rond 11.10 uur met een groep van 6 wielrenners op de Kanaalweg toen hij geraakt werd door een auto. De man kwam hard ten val. Het is niet duidelijk hoe ernstig de verwondingen van de man zijn. De man is naar het ziekenhuis gebracht. Door het ongeluk was de kanaalweg tot 12.00 uur afgesloten voor verkeer.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!