maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieFlink ongeval Burgemeester van der Klokkenlaan Waalwijk

Flink ongeval Burgemeester van der Klokkenlaan Waalwijk

Op de kruising Burgemeester van der Klokkenlaan met de Meester van Coothstraat in Waalwijk heeft zaterdagmiddag een flinke aanrijding plaatsgevonden. Het ongeval gebeurde rond vier uur. De weg lag bezaaid met brokstukken. De politie heeft de omgeving enige tijd afgezet voor onderzoek. Hoe het ongeval kon gebeuren is niet bekend. Een persoon raakte licht gewond en kon ter plaatse behandeld worden. Een takelbedrijf kwam ter plaatse om beide auto’s te takelen.

 

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!