maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieBeschonken automobilist (56) klemgereden door andere weggebruiker en dreigt met honkbalknuppel

Beschonken automobilist (56) klemgereden door andere weggebruiker en dreigt met honkbalknuppel

Een automobilist die een dronken weggebruiker in Kaatsheuvel vrijdag klemreed, moest dat bekopen met een bedreiging met een honkbalknuppel. Ook zijn medepassagier werd lastig gevallen. Dat meldt de politie.

De politie surveilleerde vrijdag op de Dreefseweg in Kaatsheuvel, toen ze midden op de weg een 56-jarige man zag lopen met een honkbalknuppel in zijn hand. De man zag de agenten en liep terug naar zijn auto, die midden op de weg stond. Hij gooide zijn honkbalknuppel snel weg.

 Even daarvoor zou de man in zijn auto, vermoedelijk dronken, slingerend over de weg rijden. Een andere automobilist zag dat gebeuren en reed de auto klem. De verdachte schrok daarvan, voelde zich bedreigd en stapte uit met een honkbalknuppel in zijn hand. Hij vertoonde volgens de politie zeer agressief gedrag naar de twee inzittenden. Op dat moment arriveerde de politie en werd erger voorkomen.

Bij de vijftiger, zonder vaste woon- of verblijfplaats, werd een ademtest afgenomen. Hij bleek inderdaad alcohol genuttigd te hebben. Ook was zijn rijbewijs eerder ongeldig verklaard. Voor die twee vergrijpen, en het bezit van een honkbalknuppel (wapenbezit) waar hij mee dreigde, is hij beboet. De man is aangehouden.

BD.NL

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!