maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVrachtwagen ramt hoogtebalk Hertog Janstraat Waalwijk

Vrachtwagen ramt hoogtebalk Hertog Janstraat Waalwijk

Een vrachtwagen heeft vrijdagmorgen rond negen uur de hoogtebalk van de tunnel onder de A59 op de Hertog Janstraat in Waalwijk geramd. Het is niet de eerste keer dat dit bij deze tunnel gebeurd. Het is wel een van de weinige keren dat het aan deze kant gebeurd.

De klap moet behoorlijk zijn geweest aangezien de balk over de vaste staander heen is gezwiept. De vrachtwagen was in geen velden of wegen meer te bekennen. Deze moet gezien de klap toch schade hebben gehad. De brandweer heeft met een hoogwerker de balk weer op z’n plek gehangen.
GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!