maandag 17 juni 2024
HomeFotografieVier auto‘s botsen op elkaar op de A59 bij Vlijmen

Vier auto‘s botsen op elkaar op de A59 bij Vlijmen

Vier auto‘s botsten donderdagochtend op de A59 bij Vlijmen op elkaar. Hoe het ongeluk kon gebeuren is niet duidelijk. De botsing gebeurde rond 8.15 uur. Of er mensen gewond raakten bij de botsing is nog niet bekend. Een ambulance kwam ter plaatse. Door de botsing ontstond er een file op de snelweg vanaf Drunen richting Den Bosch. Het verkeer werd over de vluchtstrook, langs de plek van het ongeval, geleid. Twee takelwagens kwamen ter plaatse om de auto‘s weg te halen. Hoe de botsing kon gebeuren wordt onderzocht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!