maandag 20 mei 2024
spot_img
HomeFotografieVrouw rijdt lantaarnpaal uit de grond in Kaatsheuvel, bestuurster gewond naar het...

Vrouw rijdt lantaarnpaal uit de grond in Kaatsheuvel, bestuurster gewond naar het ziekenhuis

Een automobiliste reed donderdagmiddag tegen een lantaarnpaal op de Midden Brabantweg in Kaatsheuvel. Ze sleepte de lantaarnpaal een aantal meters met zich mee. De bestuurster raakte gewond en is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. Het ongeval gebeurde op de provinciale weg tussen Loon op Zand en Kaatsheuvel, in de richting van Waalwijk. Waardoor de bestuurster tegen de lantaarnpaal botste is niet bekend. De busbaan op de provinciale weg is tijdelijk afgesloten.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!