donderdag 30 mei 2024
HomeFotografiePolitie onderzoekt steekincident Waalwijk

Politie onderzoekt steekincident Waalwijk

De politie onderzoekt een steekincident dat vanmorgen, maandag 31 mei 2021, omstreeks 06.10 uur in een woning aan de van Renesse van Baarstraat in Waalwijk heeft plaats gevonden. De 38-jarige bewoner verklaart dat twee hem onbekende mannen zijn woning waren binnengekomen. Een van hen had hem met een mes aangevallen. Ook zou hij geslagen zijn. Het slachtoffer liep enkele oppervlakkige steekwonden op en werd met de ambulance voor onderzoek naar het ziekenhuis vervoerd. Het slachtoffer wordt nog benaderd om een uitgebreide verklaring af te leggen.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!