maandag 17 juni 2024
HomeFotografieBotsing tussen twee auto's loopt uit op aanhouding met verzet op N267...

Botsing tussen twee auto’s loopt uit op aanhouding met verzet op N267 bij Heesbeen

 

Twee auto’s zijn in de nacht van dinsdag op woensdag op elkaar gebotst op de N267 bij Heesbeen. Toen de hulpdiensten aankwamen is de sfeer grimmig geworden. Twee personen zijn  aangehouden omdat ze agenten die op het ongeluk afkwamen zouden hebben beledigd.

De aanhoudingen gingen met veel verzet. Uit onderzoek van de politie bleek dat een van de betrokkenen zich voordeed als bestuurder, maar dat helemaal niet was. De bestuurder en inzittenden van de zwarte auto zijn naar het politiebureau gebracht. Daar bleek dat de bestuurder met een ongeldig verklaard rijbewijs reed. Een van de twee bestuurders is lichtgewond geraakt. Twee inzittenden hebben klachten aan de nek of rug.

Het ongeluk vond plaats op de kruising met de Heesbeenseweg, waarop een van de twee bestuurders vermoedelijk voorrang moest verlenen. De auto’s hebben beide flinke blikschade opgelopen en de weg is een tijdje afgesloten geweest. Wat de oorzaak is wordt door de VOA (verkeersongevallen analyse) onderzocht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!