maandag 17 juni 2024
HomeFotografieAutomobilist belandt op de kop in de sloot in Waspik

Automobilist belandt op de kop in de sloot in Waspik

Een man is vrijdag aan het eind van de middag gewond geraakt toen hij met zijn auto op de kop in de sloot belandde aan de Capelseweg in Waspik. De bestuurder raakte door onbekende oorzaak van de weg en belandde uiteindelijk op z’n kop in de sloot. Hij kon op eigen kracht uit zijn zwaar beschadigde wagen komen. Voorbijgangers vingen de man op tot de ambulance ter plaatse was. Hij is met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. Een takelbedrijf heeft het zwaar beschadigde voertuig uit de sloot getakeld en afgevoerd.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!