maandag 17 juni 2024
HomeFotografieJongens klimmen in container, kunnen er niet meer uit en moeten de...

Jongens klimmen in container, kunnen er niet meer uit en moeten de brandweer bellen in Drunen

Een aantal jongens heeft vrijdagavond de brandweer moeten bellen, omdat ze vastzaten in een container op parkeerplaats Dillenburg in Drunen. Ze waren in de metershoge bak geklommen, maar konden er zelf met geen mogelijkheid meer uit.

Het leek ze wel gaaf, zo’n grote, blauwe container van de binnenkant bekijken. Eenmaal op de bodem van het gevaarte, bleek het ding toch hoger dan verwacht. Er zat dus niets anders op dan de hulp van de brandweer in te schakelen.

Die schoot de jongens met een ladder te hulp. Eén voor één werden ze bevrijd. Uiteindelijk kwamen de jongens tot de conclusie dat hun actie niet zo handig was. Ze hadden er naar eigen zeggen niet goed bij nagedacht.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!