zaterdag 22 juni 2024
HomeFotografieZoekactie in Kaatsheuvel levert nog niets op, zoektocht naar mogelijk vermiste visser...

Zoekactie in Kaatsheuvel levert nog niets op, zoektocht naar mogelijk vermiste visser gaat verder

Diverse hulpdiensten zijn donderdagochtend aan de Braakakker in Kaatsheuvel een zoekactie gestart. Daar zou mogelijk een persoon in het water zijn gevallen. Aan de waterkant werden onbeheerde spullen van een visser gevonden. Slippers, een hengel en een bak met visvoer lagen daar. Brandweerlieden in waadpakken zochten in het water naar de mogelijk vermiste persoon, maar hebben die niet gevonden. Een oppervlaktereddingsteam van de brandweer tastte eveneens in het duister. Politieagenten nemen de zoektocht later in de ochtend over: aan de hand van sonar-techniek speuren zij verder.

GERELATEERD
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertentie -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img
- Advertisment -spot_img

Buienradar

POPULAIR

× Stuur je Tip!